Sivut Perustettu

Tervetuloa Kodon blogiin.

Ensimmäinen versio Kodo.fi sivustosta on nyt valmis. Näin alkuun olemme vertailleet pikavippejä ja muita lainoja. Jatkossa saatamme vertailla vaikkapa sähköntarjoajia, vakuutusyhtiöitä tai muuta. Vielä ei kuitenkaan ole tiedossa tuleeko näin tapahtumaan tai milloin. Tämä riippuu pitkälti sivuston saamasta suosiosta ja käyttäjäpalautteesta.

Tähän blogiin tulen kirjoittamaan asioita joita tulee mieleen mms. netin palveluista ja vaaroista niihin liittyen. Pääartikkeleihin verrattuna, tämä blogi tulee olemaan jonkin verran rennommin kirjoitettua tekstiä.

Sivun perustuksen kunniaksi voisin kertoa alkuun vähän sivun taustoista tarkemmin. Sivun juuret ovat Norjassa, jossa kaksi nettisivujen tekijää alkoivat käydä läpi eri palveluita. Esimerkiksi hälyttimillä, vakuutuksilla ja lainoilla oli kaikilla monia tarjoajia. Kysymys kuului, että mikä on halvin tai muutoin paras? Mainoksiin ei voinut luottaa, koska mainostajat mainostivat sitä mikä maksoi parhaiten, eikä sitä mikä oli paras palvelu. Ainut tapa selvittää paras tuote, oli käydä kaikki palvelut yksi kerrallaan läpi ja kirjoittaa ylös hinnat ja muut hyvät ja huonot puolet. Kun työ oli perjaatteessa tehty, he keksivät jakaa tiedot nettisivuillaan muidenkin luettavaksi. Koska myös parhaat tuotetarjoajat maksoivat jonkun verran mainostamisesta, työ ei edes mennyt bisnesmielessä hukkaan. Voit käydä vilkaisemassa alkuperäisiä sivuja täällä. Ulkoasu ja perjaate ovat samat, vain kieli eri.

Kun Norjan sivut alkoivat saada huomattavaa suosiota, aloimme kaveriporukalla miettimään voisiko sama idea toimia muuallakin. Päätimme testata minkälaista suosiota Suomi toisi tullessaan. Tätä kirjoittaessa sivu on vielä alkutekijöissään, mutta loppujenlopuksi Suomi ja Norja ovat aika samanlaiset maat. Miksei homma toimisi täälläkin?

Siinä sivuston historia tähän asti pääpiirteissään. Jos idea on mielestäsi hyvä ja haluat auttaa tai kannustaa laajentamaan sivustoa, anna palautetta. Erityisen kiitollisia olisimme jos huomaat väärää tietoa sivuillamme ja kertoisit siitä meille. Hinnat ja palvelut muuttuvat toisinaan, joten autat suuresti jos huomautat meitä asiasta. Jos sivuja voitaisiin mielestäsi parantaa jollain tapaa, tai sinulla on jonkinlaisia bisnesehdotuksia ne ovat yhtä tervetulleita.

Ei muuta tällä erää. Kiitos mielenkiinnosta ja turvallista kuluttamista tulevina vuosina.