Ota Yhteyttä

Haluatko antaa palautetta?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa jonkinlaista palautetta, se on mahdollista sähköpostitse. Muistathan kuitenkin lukea Usein Kysytyt Kysymykset ensin!

Kodo haluaa aina parantaa palveluaan. Jos huomaat väärää tietoa tai viallisia toimintoja sivuillamme, olemme kiitollisia jos lähetät asiasta meille viestin. Myös käyttäjäpalaute suosittelemistamme palveluista on tärkeää. Emme halua mainostaa huonoja tuotteita.

Palautteen voit lähettää sähköpostitse alla näkyvään osoitteeseen, tai käyttää oikealla olevaa lomaketta. Voit jättää lomakkeeseen oman sähköpostiosoitteesi jos haluat vastauksen. Kiitos palautteesta jo etukäteen.

Tärkeä Huomio
Kodo ei omista mainostamiamme tuotteita tai palveluita. Olemme kolmannen osapuolen sivusto joka pelkästään vertailee niitä. Yksityiskohtaiset kysymykset niihin liittyen tulee lähettää kyseisen palvelun tai tuotteen omistajalle, ei meille.

Yhteystiedot

Sähköposti: palveluvertailu@email.com

Nimi

Sinun Sähköpostisi (jos haluat vastauksen)

Aihe

Sinun Viesti

Tietosuojalakien mukaan joudumme pyytämään hyväksymisen antamiesi tietojen tallentamiseen. Antamiasi tietoja käytetään pelkästään viestiin vastaamiseen, eikä niitä anneta ulkopuolisille. Voit lukea lisää täällä.

Hyväksyn että antamiani tietoja käytetään ja tallennetaan Kodo.fi sivustolla.