Evästeet ja Yksityisyys

Yksityisyys

Kodo.fi käyttää keksejä ja tallentaa tietoa sivuston käytöstä. Keksit tai kerätty tieto eivät loukkaa käyttäjän yksityisyyttä: Kaikki tieto kerätään anonyymisti. Käyttäjien IP-osoitteita, tai muita yksityisyyttä loukkaavia tietoja ei kerätä. Sivuston sisältö, kuten mainokset, eivät ole millään tapaa kohdennettuja.

Poikkeuksena edellä mainittuun sääntöön on "Ota Yhteyttä" sivun lomake. Antaessasi oman nimesi ja sähköpostiosoitteesi, ne tallentuvat väistämättä Kodo.fi:in sähköpostiin. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekkään ulkopuolisille, ja niitä käytetään vain sähköpostin toimivuutta varten. Huomaa, ettei sinun tarvitse lomaketta käyttäessäsi antaa oikeaa nimeäsi, ja sähköpostiosoitteen antaminen on kokonaan valinnaista.

Keksit / Evästeet

Kodo.fi sivustolla esiintyvien keksien tehtävä on taata sivuston toimivuus ja kerätä statistiikkaa sivuston käytöstä sekä toimivuudesta. Tässä listä ominaisuuksista ja lisäosista jotka käyttävät keksejä.

Google Analytics

Google Analytics tallentaa statistiikkaa sivuston käytöstä. IP-osoitteen tallennus on poistettu käytöstä. Tallennettua statistiikkaa käytetään sivuston toimivuuden ylläpitoa varten.

Pretty Link

Pretty Link wordpress lisäosa asettaa keksin, ja tallentaa tietoa sivustolla klikatuista linkeistä. IP-osoitteen tallennus on otettu pois käytöstä, mutta klikkauksien määrä ja aika tallennetaan silti anonyymisti.

Adservice mobiililiittymä luettelo

Kodo.fiin puhelinliittymä artikkeli sisältää listan puhelinliittymistä jonka omistaa kolmas osapuoli. Tämä luettelo asettaa keksejä, joiden tarkoituksena on selvittää kuinka moni käyttäjä päätyy ostamaan mainostettuja palveluita.